Päätin nyt tehdä meille tällaisen blogin. Pääasiassahan tämä on Sulon, mutta laitan tänne varmaan muiden koiriemme ja omianikin juttujani, ettei tarvi montaa blogia tehdä niiden takia. Tuskin sitä juttua multa kuitenkaan niin paljon irtoaa.
Keskiviikkona eli 2.5.2007 karjalankarhukoiramme Taica synnytti pienen urospennun. Kyllä, pentuja tuli vain yksi. Pentu sai isänsä mukaan nimekseen Jytky jr. Häntä kutsutaan myös nimillä Juniori, Junnu, Pentu, Hamlet, Hamppu ja Tico. Rakkaalla lapsella on monta nimeä :)
Sulon luulisin vielä olevan onnellisen tietämätön uudesta tulokkaasta. Ei ole vielä pentulaatikon reunojen yli käynyt kurkkimassa. Ehkä vien sen tuonne autotalliin vilkasemaan, kunhan Junnu on vähä kasvanu.
Taidan nyt lopetella tällä kertaa ja kirjotella vaikka huomenna uudestaan :)

567037.jpgSiinä vielä Sulosta pari viikkoa sitten ottamani kuva, niin näette, minkälaisesta komeasta koiraherrasta on kyse. Kuvan nappasin metsälenkillä aurinkoisena keskiviikkoiltapäivänä. Olivat pikkupojat rakentaneet tuollaisen majan ja päätin laittaa Sulon siihen poseeraamaan. Tässä on siis tulos.